Kapcsolat

Maradj velünk forró dróton! Add meg az e-mail címedet, és elsők között kaphatsz értesítést arról, merre jártunk, mit láttunk, hogy alakul a kihívásunk. A feliratkozásod a kihívás erejéig érvényes, de később lesz lehetőséged arra is, hogy a szolgálatunk híreire is feliratkozz. Természetesen semmilyen módon nem kötelező feliratkoznod, ám nekünk segít a kapcsolattartásban.

Itt megadhatod az adományod összegét is. Ha szeretnél minket támogatni, ám most nem alkalmas, megadhatod, hogy mennyit szeretnél majd ide szánni. Amennyiben nem szívesen küldesz támogatást online, értesítést kaphatsz az egyéb lehetőségekről.

Bárhogy döntesz is, köszönjük, hogy itt vagy!

Ha többet szeretnél tudni a szolgálatunkról, akkor itt nézz körül!

Zsidók Jézusért

A Budapesten működő missziói csapatunk. Ha szeretnél rövid távon, egy-egy missziói megmozdulás erejéig bekapcsolódni a szolgálatba, keress minket itt!
Heti Tóra-magyarázatok a Messiás Jézus üzenetével, és további érdekességek Zsidóságról, misszióról, Messiási perspektívából.

Nachamu Ami

A CWI magyarországi partnere. Bogi szolgálatát Magyarországon, ezen a szervezeten keresztül tudjátok. A honlapon találtok egy Bibliai Naptár elnevezésű vezérfonalat, amely egy zsinagógai év alatt, azaz ősztől őszig vezet végig a teljes Biblián. Ezen kívül útmutatást ad a zsidó ünnepek terén is. Próbáljátok ki!

Misszió-Mentor

Feri blogja, amelynek célja, hogy a misszió szolgálatában most indulók elkerülhessék a kezdeti csapdákat és vakvágányokat. Több hasznos írást, letölthető útmutatót is találhattok itt, és hamarosan egy közösségi funkciót is kap mindez.

Kozma Feri és Bogi

+3620-239-0227

bkozma@cwi.org.uk