Támogatás

A kihívás során 1000 olyan embert keresünk,
akik szívesen támogatják 3000 Ft-tal Bogi munkáját a holokauszt túlélők és leszármazottaik között ebben az évben.

Tudnád vállalni, hogy te légy az egyikük?

Christian Witness to Israel

Non-profit missziói szervezet, amely immár több mint 175 éve végzi szolgálatát az egész világon az evangélium hirdetésében. Jelenleg az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában, Magyarországon, Izraelben, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban vannak misszionáriusai. Magyarországról közvetlenül is támogatható PayPal-on keresztül, vagy a Vigasztaljátok Népemet - Nachamu Ami Alaptívány számára inditott átutalással. A befolyó támogatás teszi lehetővé Bogi folyamatos munkáját idős holokauszt túlélők és más zsidó emberek között.

Hogyan küldhetek támogatást a szolgálatnak?

A JustGiving oldalon keresztül tudsz bankkártyával támogatást küldeni a számunkra. Lentebb láthatod a gyűjtés jelenlegi állapotát. Kattints a lentebbi (lila színű) Donate gombra a támogatás küldéséhez, vagy ha ez számodra nem elérhető, akkor alatta találsz további alternativ lehetőségeket.

A CWI saját felületén, de kifejezetten erre a célra.

Az átutalás közleményébe írjuk be: A CWI magyarországi munkájára

Gyakori kérdések

A mostani kihívás során egy egyszeri adományt juttathatunk el többféle módon is Bogi szolgálatára.

Aki a jövőben is szívesen támogatná ezt a szolgálatot folyamatosan egy kisebb összeggel, Magyarországon a Vigasztaljátok Népemet Alapítványon keresztül, külföldön a CWI támogatásával teheti meg. A részleteket ld. a fenti gombra kattintva.

A JustGiving oldalon keresztül a CWI North America számlájára érkeznek az adományok. Számunkra nem fog extra költségbe kerülni az adomány.

Van lehetőség arra is, hogy megfelelő közleménnyel közvetlenül a CWI-nak utaljunk adományt Nagy Britanniába.

Ám átutalás esetén könnyebb mindenki számára, ha a Vigasztaljátok Népemet Alapítványon keresztül küldünk adományt, ami ugyanúgy megérkezik a megfelelő célra, de egy magyarországi számlán keresztül, kisebb költségekkel.

Igen. A JustGiving oldalon  a megadott adománygyűjtés teljes egészében Bogi szolgálatát támogatja. Az alapítvány számára küldött átutalások közleményében kérjük megjelölni: „A CWI magyarországi szolgálatára”! Ha esetleg a CWI számára külföldi bankszámlára utalnánk, vagy más úton támogatnánk, közleményben jelöljük meg: „Ministry in Budapest”

Olyan külső szolgáltatókkal dolgozunk együtt, akik a bankkártya-adatok biztonságos kezelését vállalni tudják és ehhez a megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek. Titkosított kapcsolaton keresztül nagy biztonsággal lehet adományokat küldeni csakúgy, mint vásárolni. A bankkártya-adatok nem jutnak el és nem tárolódnak a missziói szervezetek honlapján.

Az alapítvány jelenleg nem nyomtat „sárga csekket”. Ezek elkészíttetése és postázása nem kevés küzdelmet jelent. Van néhány alternatív lehetőség a támogatásra. Hátha találsz jó megoldást!

Igen, nem megoldhatatlan, hogy ezt fogadni tudjuk. Kérlek, tedd postai utalványon keresztül, vagy még könnyebb nekünk, ha befáradsz egy bankba, és a bankszámlaszám segítségével fizeted be az adományod.

Igen. Kattints „Az alapítványon keresztül” gombra a további információért!

Igen. Néhány napos késéssel, de van lehetőség hozzáadni az offline beérkezett adományokat is. A késés abból adódik, hogy nem tudjuk túra közben folyamatosan figyelni az összes beérkező adományt. Lehetséges, hogy csak néhány nap után látjuk meg, mi érkezett és esetleg csak később lesz alkalmunk beírni a JustGiving felületén.